SMEDEREVO ČEKA “KARAĐORĐA” – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVO ČEKA “KARAĐORĐA”

Smederevo će sutra biti domaćin finalne utakmice Omladinskog prvenstva regiona Zapadne Srbije u kojoj će snage odmeriti KMF Smederevo i KMF Karađorđe iz Rače. Tim povodom večeras je u Sportskoj hali održana konferencija za novinare na kojoj su se novinarima obratili trener Dragan Đorđević i igrači Uroš Nikolić i Branislav Živanović.

– Očekujemo da se ponovi rezultat iz prve utakmice. Naravno, očekujemo pobedu – kratko je prokomentarisao Uroš Nikolić predstojeći okršaj sa ekipom koju su nedavno deklasirali sa 14:2.

Između naših ekipa nema tajni. Odigrali smo tu jednu utakmicu protiv njih i ući ćemo sutra u utakmicu sa željom da ostvarimo, možda, i ubedljiviju pobedu – nada se Branislav Živanović.

Trener Dragan Đorđević upozorava da njegovi momci ne bi trebalo da budu toliko samouvereni.

Teško je u kolektivnom sportu dva puta zaredom pobediti nekog rivala. Jesmo mi slavili ubedljivu pobedu, ali to ne bi smelo da nas zavarava. Predsednik i ja gledali smo njihovu utakmicu sa Ekonomcem koju su dobili sa 2:1. Videli smo mnogo ozbiljniju i spremniju ekipu nego kada su igrali protiv nas. Mi moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici jer se radi o jednoj utakmici gde nema popravnog i nema prava na grešku. Ja verujem u svoju ekipu i nadam se pobedi. Moram da se zahvalim gradu koji nas je podržao, direktoru Sportske hale koji nam je omogućio termine za treninge. Zato se sutra nadam peharu i kruni jedne generacije – smatra Dragan Đorđević.

Utakmica KMF Smederevo – KMF Karađorđe igra se sutra od 19 časova. Pobednik, osim pehara, stiče pravo nastupa na F4. U slučaju da Smederevci trijumfuju, za plasman u finale boriće se sa pobednikom regiona Vojvodina, a to je KMF Forum. Drugi par čine KMP Palež, kao pobednik regiona Beograd koji čeka boljeg iz regiona Istok. Finale je u Vršcu 21. aprila i to će biti predigra finalnim mečevima Kupa Srbije u futsalu.

More in Featured