VRBAS SE NAMUČIO U SMEDEREVU – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

VRBAS SE NAMUČIO U SMEDEREVU

Rukometašice Mladog radnika odigrale su dobru utakmicu protiv Vrbasa, ali su na kraju morale da pruže ruku boljem rivalu. Ekipa iz Radinca odigrala je odlično prvo poluvreme i samo su odličan golman Vrbasa i dekoncentracija pojedinih igračica sprečila domaće da posle prvih 30 minuta imaju samo gol prednosti 15:14. Odličnom igrom u odbrani, domaća ekipa kao da je iznenadila iskusnije gošće koje su teško nalazile put do gola. Nažalost, posle dobrih odbrana izostali su pravi kontranapadi, ili su u situacijiama jedan na jedan domaće  bile poprilično nesigurne. Uz to, Radinčanke su promašile i dva sedmerca.

U nastavku susreta slika koju smo viđali i na prethodnim mečevima domaće ekipe. Sa kratkom rotacijom i još nedovoljno spremnom Jovanom Jovanović, ekipa Jovice Petkovića u drugom poluvremenu ostala je bez daha. Mučile su se da postignu pogodak, a i kada bi našle put do gola na crti bi se isprečila odlična Jovana Vasiljković. Uprkos porazu, domaće nemaju za čim da žale. Pružile su jak otpor devojkama iz Vrbasa i, bez obzira na činjenicu da će od naredne sezone rang niže, treba reći da su Radinčanke na dostojan način reprezentovale naš grad u najjačem domaćem takmičenju.

Na utakmici je najefikasnija bila Dušana Kovačić iz Vrbasa, a pored nje solidan utisak ostavile su Zoe Petrović sa 6 i Danijela Ilić sa 5 pogodaka. U domaćoj ekipi Milica Petrović  postigla je 6 pogodaka, Milica Ninić gol manje, a 4 puta u listu strelaca upisala se Mila Tešić.

More in Featured