ZDRAVKOVIĆ BOLJI OD MOLNARA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ZDRAVKOVIĆ BOLJI OD MOLNARA


Drugo kolo MMA lige održano u nedelju u Staroj Pazovi još jednom je pokazalo da MMA savez Srbije ima odlične borce. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, je član Sekutor Sd kluba Miljan Zdravković. On je, posle prvog kola, kada je nokautirao Makedonca Andreja Stojanovskog, ovog puta  prikazao još bolju borbu u okršaju sa iskusnim Benjaminom Molnarom iz Mađarske. Naš borac je pokazao da se nalazi u fantastičnoj formi i to je na svojoj koži osetio iskusni Molnar. Osim Zdravkovića, mnogo razloga za radost i zadovoljstvo imao je njegov trener Goran Ristić, trener i osnovač kluba Sekutor SD.

Veoma sam zadovoljan učinkom Miljana koji  je u očima MMA Saveza Srbije najperspektivniji borac u Srbiji.To je potvrdio u Staroj Pazovi.  Njegov protivnik Benjamin Molnar je neko vreme bio nosilac šampionske titule u Nemačkoj, radio je mečeve sa poznatim imenima MMA scene. Posebno sam ponosan jer je Miljan u potpunosti sproveo dogovorenu taktiku, i pokazao neverovatan nivo borbene zrelosti u odnosu na svoje godine. Smederevo danas ima jedan dragulj koji je,čini mi se, nedevoljno prepoznat i uvažen, ali se nadamo da će se to popraviti. Do kraja godine čeka nas ugovor sa Brave FC, svetski poznatom promocijom sa kojom naš savez saradjuje i koja sklapa poslove samo sa najboljima. Nakon sinoćne predstave Miljana Zdravkovića, to je gotovo izvesno i načelni dogovor je postignut – smatra Goran Ristić.

Mađar me iznenadio čvrstinom, toliko da je na momente bilo i frustrirajuće s obzirom na to da mu jaki udarci nisu nanosili posebnu štetu. Kad se sve sabere, srećan sam zbog pobede i zadovoljan što sam pokazao karakter u veoma teškom i tehnički i taktički zahtevnom meču. Nisam gubio fokus i smatram da sam zasluženo pobedio – rekao je posle meča Zdravković.

U MMA savezu Srbije, koji sa uspehom vodi Luka Nikolić, se nadaju da će u trećem kolu biti dozvoljeno prisustvo publike što bi samo upotpunilo celokupnu atmosferu u i oko ringa.

More in Featured