ZLATO I BRONZA IZ HERCEG NOVOG – Sport u Smederevu
Connect with us

DŽIUDŽICU KLUB BUŠIDO

ZLATO I BRONZA IZ HERCEG NOVOG

Takmičari Džiu džicu kluba Bušido iz Smedereva ostvarili su zapažen nastup na sedmom Međunarodnom turniru Mimoza Open održanom u subotu u Herceg Novom. U konkurenciji predstavnika iz sedam zemalja regiona uspeli su da osvoje dve medalje, zlatnu i bronzanu. Na najviše pobedničko postolje popeo se Ivan Zdravković u konkurenciji ceniora do 85 kilograma, a do trećeg mesta i bronzane medalje stigao je Luka Belojković u konkurenciji juniora U18 do 66 kilograma. Trener i takmičar kluba Ivan Zdravković, po povratku u Smederevo izneo je svoje utiske sa ovog ttakmičenja.

Pre svega želim da se zahvalim organizatoru na odlično organizovanom turniru i na gostoprimstvu! Takmičenje je proteklo u fer i sportskoj atmosferi uz niz kvalitetnih i zanimljivih borbi. Osvojivši dve medalje ispunili smo sva naša očekivanja i na najbolji način započeli takmičarsku 2020. godinu. U sledećem periodu nastavljamo sa treninzima i pripremama za državno Prvenstvo u Loznici, koje nas očekuje 29. marta, gde takodje očekujemo odlične rezultate u svim uzrastnim kategorijama.

Boje ovog kluba na državnom prvenstvu braniće više od 20 takmičara, a već u krajem aprila i početkom maja (30.april – 3.maja) očekuje iz Balkansko prvenstvo u Banjaluci.

More in DŽIUDŽICU KLUB BUŠIDO